Mire való a Thermoshield festékcsalád?

2016.03. 30

A ThermoShield termékcsalád több mint egy évtizedes forgalmazása alatt számos támadás érte a kerámiagömböket tartalmazó festékeket. Támadás érte a ThermoShield termékcsaládot is, a Czinege és Fiai Kft-t és személyemet.

 

Megértettem, hogy jelenleg a szakemberek előtt a termék működési mechanizmusa nem elismert. Mindaddig, amíg  ThermoShield kerámiagömböket tartalmazó festékcsalád a tudományos világban is elismertté nem válik, a  szkeptikusok érveivel szemben a harcot tovább folytatni nem kívánom.

Honlapoldalaim szövegei többszöri átalakítást követően ma már csak  azokat az állításokat tartalmazzák, amik a mérési jegyzőkönyvekkel bizonyíthatóak, a német gyártó, a Czinege és Fiai Kft és személyesen én is  alá tudok támasztani. A honlapjainkon jelenleg található információk is  elegendőek ahhoz, hogy meggyőzzék érdeklődőinket, akik hisznek a technika fejlődésében, és örömmel fogadják az új eredményeket.

  Köszönettel tartozom minden évben jelentősen bővülő megelégedett vevőinknek, akiknek ajánlására folyamatosan újabb és újabb érdeklődők jönnek hozzánk vásárolni.  

Amennyiben ön is érdeklődik a ThermoShield festékcsalád igazolt tulajdonságai iránt, itt iratkozzon fel hírlevelünkre.


Megtisztelő látogatását köszönve honlapunkon:


alairas Czinege
Czinege Károly
A komfortos otthon kialakításának szakértője!
www.thermoshield.hu
Telefonszámunk: 06 (57) 500 190
Keressen bennünket Ön is!

Szóljon hozzá Ön is cikkünkhöz, vagy hivatkozzon erre a bejegyzésre saját weboldaláról. Kérjük, írjon higgadtan, legyen kedves, segítőkész és maradjon a cikk által megjelölt témánál.