Nálunk a pénztártól való távozás után is szoktak visszajelzést adni!

Ha Ön már vásárlónk volt, kérem a lap alján írja meg véleményét!!

Ha most akar vevőnk lenni, akkor meg olvassa el eddigi vevőink véleményét.

 

Az alábbi kérdések minden érdeklődőnket izgatnak, ezért létrehoztuk ezt az oldalt, ahol vevőink leírhatják tapasztalatikat, véleményüket:

 • Hogyan történik a vásárlás?
 • Mi lesz 4-5 év múlva?
 • Mit tehetek, ha valami mégsem tetszett?
 • Fel tudom-e magam is festeni? stb…stb..

Összegezve: hogyan dolgozunk mi, az Ön megelégedettségéért?

A hozzánk bármely formában beérkező érdeklődést regisztráljuk a CRM – vevőnyilvántartó – rendszerünkben, így évekre visszamenőleg is ellenőrizhető minden levelezés, kiadott ajánlat, ismertető, telefonos kontaktus, ami a vásárlást megelőzte.

Maga a színezés egy számítógép vezérelt automata berendezéssel történik, amely eltárol minden műveletet, tehát visszakereshető név szerint, mindenki színezése.

Minden színezett festékből, egy dátumozott füzetbe, név megjelöléssel mintát festünk ki, hogy később visszanézhető legyen, ki mit vásárolt, így – akár hosszabb idő utáni utórendelés esetén is – képesek vagyunk ugyan azt a színt leszállítani.

Bármely vevőnknek lehetősége van a színezés folyamatát személyesen megtekinteni, ellenőrizni.

A fenti munkarend, teljes mértékben a vevőink jogosan elvárt igénye, és biztonságos kiszolgálása érdekében lett kialakítva.

Reklamációk kezelése cégünknél

 

A munkatársak fel vannak hatalmazva a reklamációk kezelésének következő lehetséges módjaira: termékcsere, termékpótlás, termék-kiegészítés, visszavásárlás.

A reklamációk kezelésénél – az erről kiadott vezetői utasításom szerint – elsődleges a méltányosság, nem a „hibás”, hanem a vevőnk érdekét szolgáló megoldás keresése. A méltányosságon az értendő, ha cégünk nem is vétett hibát, akkor is keresni kell vevőink elégedettségét.

 

Mit tegyen ön, ha valamivel nincs megelégedve?

Észrevételeivel, esetleges panaszaival fordulhat munkatársainkhoz, e-mailban: czinege@czinege.hu

8 éves értékesítési tapasztalataink alapján meg vagyok győződve, hogy a fenti kiszolgálási és reklamációkezelési rendszer maximálisan vevőbarát, az építőiparban egyedüli.

Kérem Önt, írja be ide bejegyzésként a nálunk szerzett vásárlási élményét, terméktapasztalatait, hogy érdeklődőink jobban megismerhessék a ThermoShield bevonatot, a forgalmazó céget.

 

Az alábbi témákban kérném elsősorban a bejegyzéseket:

 • időben kapta-e meg az ajánlatot
 • elég információt tartalmazott-e az ajánlat a döntés meghozatalához
 • elégedett volt-e a telefonos tanácsadással
 • elégedett volt-e a kiszolgálással
 • könnyű volt-e a rendelés leadása
 • elégedett volt-e a kiszállítással
 • egyszerű volt-e a fizetés
 • felhordási tapasztalatok
 • terméktapasztalatok

 
Ön a hozzászólásával segíti az érdeklődőink eligazodását, termékválasztását!

Köszönjük a segítségét!!!

 

 

Megtisztelő látogatását köszönve honlapunkon:


alairas Czinege
Czinege Károly
A komfortos otthon kialakításának szakértője!
www.thermoshield.hu
Telefonszámunk: 06 (57) 500 190
Keressen bennünket Ön is!

Eddig 42 hozzászólás érkezett
01
József   |   2011-07-05 14:27

Tisztelt Forgalmazó!

Sajnálom, hogy ezt az oldalt csak most hozták létre, vásárlásom előtt jó lett volna itt pár korábbi vevő véleményét olvasni.

Az megnyugtató volt számomra, hogy csak akkor kellett fizetnem, mikor a futártól átvettem az árut, és az pontosan a rendelt mennyiség volt.

Üdvözlettel, József Nagykanizsáról

Válasz
02
Bagó Károly   |   2011-07-07 11:22

Teljesen elégedett voltam az ajánlat és az árú szállításával is.
Üdvözlettel: Bagó Károly

Válasz
03
Tornyi Győző   |   2011-07-07 17:17

Az, hogy a kiszolgálás gyors és pontos egy üzleti alap, tehát külön nem dícsérem.
A termékről: eddigi tapasztalataim kitűnőek. Lányom szobáját festettük ki a Thermoshield-del, azóta nem jelentkezett sem elszíneződés, sem penész, határozottan jól tartja a színét. Mivel ez egy igen nagy szoba - majd 40 nm, a belmagassága is 4 m, nagy jelentőséget tulajdonítok annak a ténynek, hogy a mennyezet alatt 10cm-rel és a padló fölött 10 cm-rel digitálisan mért hőmérséklet különbsége 0.4 fok! Megváltozott a szoba levegője, gyakorlatilag a hangulata is.
Amire még kíváncsi vagyok, mennyire lesz ez a hatás és összkép tartós. Ha a teszt 4-5 év után is pozitív képet ad, az egész házat Thermoshieldre ítélem. :-)
Tornyi Győző Mezőtúr

Válasz
04
Petrencs Albert   |   2011-07-08 16:27

Az egyik forgalmazójuknál vásároltam meg az általa javasolt beltéri alapozót és fedőfestéket. Az általa megadott mennyiség elegendő volt háromszori átfestésre, mivel két rétegben nem takarta eléggé az újra vakolt felületet. A kiszolgálás és tanácsadás
udvarias volt. Most várjuk az őszi-téli hónapokat, hogy mit fog hozzá szólni a penész.
A technikai kivitel a festő barátomnak nem okozott nehézséget.
Üdvözlettel: Petrencs Albert

Válasz
05
Kiss György   |   2011-07-13 09:33

Több céget megkeresve jutottam el Önökhöz, külső homlokzati felújítási megoldást keresve. A döntéshez optimumot keresve, nagyon sok információt ad honlapjuk. A kérdésekre tanácsadójuktól korrekt válaszokat kaptam, amit a tapasztalat teljes mértékben visszaigazolt. Az Önök által ajánlott kivitelező is maximális teljesítményt nyújtott / képzett , pontos, minőségorientált / A festék megrendelése, szállítása, egyszerű, jól szervezett és gyors. Abszolút elégedett vagyok , különösen a kánikulai napokban, nagyon visszaigazolja az ígért paramétereket. Megéri az árát!
Üdvözlettel,
Kiss György
+36 30 2411543

Válasz
06
Südi Borbála   |   2011-08-06 16:47

Házunk külső homlokzatát festettük a kültéri festékkel, aládolgozni ugyanúgy kell, mint ha beltéren alkalmaznánk, hogy szép sima legyen a felület, ezért festőkkel végeztettük, azt mondták ilyen érdekes anyaggal még nem dolgoztak. Több éve fent van, jól bírja az időjárás viszontagságait, színét tartja, az esőt, párát nem szívja be a fal, lecsorog róla.
Ha újra kéne a házat színezni csak ezt választanám.
További terveim, hogy a következő beltéri felújítás alkalmával mindenképpen ezt fogom választani.

Válasz
07
Varga Illés   |   2011-08-08 11:08

Mind a rendelés, mind a kiszállítás rendben történt. A festés könnyedén ment, szép bevonatot adott. Minden korábbi penészes részt sikerült teljesen eltüntetnem. Amin meglepődtem, hogy nagyon sok festék megmaradt kétszeri festés után... Hogy tényleg szigetel-e? Nyáron hűvösen tartja a teret, azt bizton állítom. Télen bent tartja-e a meleget, azt nem tudtam megállapítani egyéb műszaki problémák végett, de az előttünk lévő tél után már erről is tudok majd nyilatkozni.
Szép Napokat!

Válasz
08
Major Ferenc   |   2011-08-12 09:09

Héfőn megrendeltem szinkeveréssel és szerdán hozta a futár.Nagyon rendben ment minden.

Válasz
09
Adorján Julianna   |   2011-08-16 14:59

Májusban festettük családi házunkat Thermoshield bevonattal. A nyári hónapok tapasztalata, hogy valóban kis légkondicionálóként működik, remélem télen a gázszámlán is érezni lehet a pozitív változást.A termék használata nem igényel különös szaktudást. A festőnk eddig nem dolgozott ezzel az anyaggal, voltak kérdéseink, de a cég szakemberei közvetlenül nagyon szívélyesen segítettek ha kételyek támadtak a használattal kapcsolatosan- Igazán szép, igényesen festett lett a házunk.Kétségkívül drágább mint a hagyományos festékek, de a festő végzett egy rövid számolást és pl. a fafelület festése ajtó, ablak nem sokkal került több pénzbe mintha egy Trinátot használtunk volna. Ez abból adódik, hogy nem kell több rétegben festeni, elég az alapozó és egy maximum két réteg anyag felfestése.Ami a kiszolgálást illeti teljesen rendben volt, segítőkészek és alaposak voltak a szakemberek. Egy dologra ügyelni kell, hogy lehetőleg pontosan kiszámoljuk a mennyiséget, ugyanis egy kis doboz utánpótlás festékért is el kell menni Jászberénybe, ha az egyik napról a másikra kell.Ha pár év múlva beltéri festésbe bonyolódok ugyanezt a termékcsaládot fogom választani.

Válasz
10
Léport István   |   2011-10-16 14:09

A munkatársukkal tartva a kapcsolatot időben kielégítő válaszokat kaptam kérdéseimre. Sajnos azt a színt amit a drayvit színkódra megadtam önök nem tudták kikeverni így itthon kellett próbálkozni a keveréssel.A mennyiség bőven elég volt kétszeri kölső festésre, így a házam elejét is lefestettem, nem csak az oldalát ill. hátulját amire rendeltem.Várom a kedvező tapasztalatokat, mert még nem régen sikerült végezni a munkálatokkal.A festőknek feltünt , hogy nem csepeg végig a falon mint álltalában.Kedvező tapasztalat esetén a ház hátsó falát is befestem.

Válasz
11
Szikra Szabolcs   |   2012-01-11 09:12

Tisztelt Czinege és Sándor Úr!

Mindenek előtt szeretném megköszönni, hogy 2 évvel ezelőtt felhívta a figyelmemet a Thermo Shield beltéri festékre, és annak kiváló tulajdonságaira.

Én magam mérnök vagyok, és amit először mondtak a termékükről, azt nehezen tudtam elhinni.

Ott motoszkált a fejemben egy pár gondolat:

Hogy tudunk mi energiát megtakarítani ?

Miért nem penészedik a fal?

Egy vékonyka festék réteg miként tudja reflektálni, és szigetelni a hősugárzást?

Szkeptikus lévén először kipróbáltam a festéket 2 helységben, mondván így nincs sok vesztenivalóm.

Akkor azt tapasztaltam, hogy a kifestett helységekben a közérzetünk sokkal jobb volt. De miért?

A válasz az, hogy a helységben a függőleges hő eloszlása, a hő reflexió végett sokkal egyenletesebb volt. Mivel volt olyan helységünk a lakásban, aminek az elhelyezkedése hasonló volt a kifestettekkel ezért ki tudtam mérni a helységek közti hő eloszlás alakulását. Azt tapasztaltam, hogy amikor fűtünk a termosztát 21 C-ra van állítva, akkor a festetlen helységben a padló szinten kb. 18 C fok volt a hőmérséklet, míg a plafonon 26 C. Ezzel szemben a kifestett helységben ugyanez a hő eloszlás 20/24 C volt.

Magyarán mi azért éreztük jobban magunkat, mert abban a légrétegben ahol ülünk, esetleg fekszünk, ott 2 C al melegebb volt a levegőréteg.

Másrészt az energiafogyasztásunk is csökkent, hiszen a plafon hőmérséklete is csökkent 3C-al, így a külső és belső hőmérséklet közti különbség is átlagosan 10-15%-al csökkent. Tehát a fizika alaptörvényeit figyelembe véve ez a megtakarítás már a zsebünkben marad. Az már csak hab a tortán, hogy mivel a lábunk a melegebb padló hőmérséklet miatt jobban érzi magát, így a szoba termosztátot is lehet egy kicsit visszatekerni, amivel további energia-megtakarítás borítékolható.

Ezek után az elmúlt nyáron az egész házunkat a Thermo Shield-el festettük ki. Ma már ki tudom jelenteni, hogy a korábban tapasztalt pozitív érzések az egész házban érezhetőek. Valamint az energia-megtakarítás is apránként visszahozza azt a befektetett pénzt, amit a modern, ezáltal drágább festékbe fektettünk.


Üdvözlettel:

Szikra Szabolcs

Válasz
12
Győrvári János   |   2012-09-18 12:18

Egy éve kacérkodok a festékükkel.
Kivül,kész,meglévő Dryvit rendszerre akarom felvitetni a remélt előnyök érdekében.
probémám az,hogy korábban csak fehér szinről lehetett szó,most olvastam beállitott szinekről is.
Tudok-e ilyet rendelni?
Mi az ár és milyen szinkártya alapján rendelhetek?8A jelenlegi Bau-mit rendszer.)
Várom válaszát e-mailemre és nem szeretnék megjelenni a rovaton,majd később,ha lezárul a dolog.

Válasz
13
Lennerné Horváth Márta   |   2012-09-19 09:12

Tetőtérben szeretném használni,elsődleges szempontom a hőszigetelő tulajdonság.Mennyire célszerű ezt az anyagot alkalmazni és milyen bonyolult a felhordása. Ezek mellett természetesen érdekel a költség is.70 négyzetméterről van szó.
Üdvözlettel:
Lennerné

Válasz
14
thermoshield   |   2012-09-20 10:40

Válasz erre: A felhordás egyáltalán nem bonyolult, sokan maguk is megcsinálták. A tetőtéri szobák teljes felületét kell festeni, és akkor jelentős lesz a hőérzet, komfortérzet növekedése, és visszatartjuk azt a sugárzó hőveszteséget is, ami korábban a tetőn keresztül elillant. Ebben az esetben a festés egy beruházás, ami a fűtési költségek csökkenésével évek alatt megtérül.

Válasz
15
L.László   |   2013-07-22 11:31

1 hónapja festettem le a déli fekvésű erkélyem falát a kültéri Thermoshield festékkel, mert nyári forróság idején annyira átmelegedett a fal, hogy éjszaka sem tudott lehűlni, sugározta a hőt, mint egy cserépkályha. Pár nappal a festés után már feltűnt, hogy sokkal kevésbé melegszik a fal. Így a szoba klímája is egészen üdítő. Később egy aluredőny is felkerült az ablakokra. A kettő együtt azt eredményezte, hogy mára a lakás leghűvösebb pontja a háló, ami előzőleg a legmelegebb volt. Megéri a beruházás.
Jövőre beltérben tervezem próbára tenni a festéket, ott, ahol hőhidak és penészedésre hajlamos falak vannak.

Válasz
16
Molnár János   |   2014-04-23 14:38

Tisztelt Czinege Úr!

Hosszas hezitálás után választottam az Önök által forgalmazott beltéri festéket, és bár igen magas volt az ára, a tapasztalataink alapján megérte kifesteni vele az egész házat. Igaz, hogy ez a tél szokatlanul meleg volt, és nem tudom hogyan viselkednek a falak a hosszabban tartó hidegebb napokon, de idén sehol sem találtam penészt azokon a helyeken, ahol korábban szezononként 3-4 alkalommal penészmentesítenem kellett. Továbbá az is feltűnt, hogy korábban szinte naponta le kellett törölnöm az ablakokról a párát, idén erre talán két alkalommal kerítettem sort, mert nem volt rá szükség. A közérzetünk is mintha kellemesebb lett volna ezen a télen, bár ez betudható az enyhe időnek is.
Összegezve, nagyon örülünk, hogy ezt a beltéri festéket választottuk, egyelőre teljes mértékben elégedettek vagyunk vele.

Válasz
17
Kundrákné Éva   |   2014-04-24 13:40

köszönöm a gyors intézkedést .valóban nagyon gyorsak és korrektek voltak, a termékről még csak annyit tudok elmondani hogy rendkívül könnyú volt vele dolgozni, de ez csak 2 napja történt hogy felkentük a falra, Remélem valóban olyan jó lesz mint amilyennek hirdetik. a tapasztalatokról esetleg később tudok nyilatkozni. üdv Kundrákné Éva

Válasz
18
Trefák Istvánné   |   2014-04-28 13:16

Tisztelt Czinege Úr!
A megrendelt beltéri festéket határidőben, pontosan szállították. Pont egy éve ilyenkor kentük fel a falra. Félve vizsgáltam egész télen azokat a helyeket, ahol eddig nem bírtuk kiirtani a penészt. Egész télen nem alakultak ki a penészfoltok. Ez nagy öröm számunkra, mert novembertől májusig csak a penészt irtottam hagyományos módszerekkel - sikertelenül. Köszönjük a tanácsokat is, amelyekkel elláttak vásárlás előtt.
Üdvözlettel: Trefák Istvánné Mende

Válasz
19
Tornyi Győző   |   2014-06-05 08:43

Tisztelt Forgalmazó, tisztelt jelenlegi és jövőbeli Felhasználók!
Első véleményemet 2011-ben írtam, kicsengése teljes mértékben pozitív volt.
Ma, közel 4 éves tapasztalattal, nem kevésbé pozitív eredménnyel meg kell erősítenem.
Ismét le kell írnom, hogy a kifogástalan hozzáállás a cég részéről számomra alapkövetelmény, tehát a megemlítésén túl nem vagyok hajlandó külön "dícsérni", puszta tényként írom: gyors, pontos, korrekt.
De nézzük magát a terméket. Amit írok az a beltéri használatú festékre vonatkozik.
Házam egy régi, "polgári" ház, nagy alapterületű, nagy belmagasságú helységekkel épített ingatlan. Ma már egy-két kivétellel az egész a thermoshielddel van kifestve, így általános érvényűen kijelenthető, hogy a lakás egész mikroklímája kedvezően változott. Végeztem méréseket a padló fölött és a mennyezet alatt 10-10 cm-rel, kb. 0.5Cfok az eltérés. (Ez függvénye a relatív páratartalomnak, magasabb értéknél nagyobb az eltérés.)
A szín tartóssága egyszerűen döbbenetes. Minden használt festékből tettem el egy befőttes üvegnyit az esetleg szükségessé váló javításokhoz. A legelőször kifestett szobában egy dugalj helyének a kialakítása miatt kellett felhasználnom a "biztonsági készletét" az adott helységnek, kb. 1.5 hónapja, ma nem látszik, hogy nem ugyanakkor lett festve. Egy közel 4 éves festés esetén ez jelentős dolog meggyőződésem szerint. Az a gyanúm, hogy a lányok hamarabb fogják megunni, mint ahogy az újrafestés valóban szükségessé válna..... :-)
Tehát elégedettségem változatlan.
Tisztelettel:Tornyi Győző (Mezőtúr)

Válasz
20
Pekár József   |   2014-06-16 14:34

Tisztelt Cim !
Engem nem kell meggyőznie a ThermoShield homlokzatfesték jótékony hatásáról.

2009-től boldog lakó vagyok, amióta az Önök által forgalmazott kültéri festékkel vontam be a falakat.

Azóta megszűnt a penész, 30%-kal csökkent a fűtési költségem, és nyáron, ill. a nagy melegben, minden segédeszköz nélkül, 23-25 fok van a lakásban. /kertes családiház, gázfűtés/

Pekár József , Szendrő

Válasz
21
Sós József   |   2014-06-24 21:12

Tisztelt Czinege Úr!
Kapcsolatunk meglehetősen réginek nevezhető hiszen 2009. év augusztusában egy faszerkezetű és burkolatú családi ház, majd ugyanezen év novemberében egy faszerkezetű melléképület, ezt követően 2012.novemberében a faburkolatú kerítés és kapuk és végül 2014. májusában a terasz lefedés teljes faszerkezetének festéséhez az Önök által forgalmazott ThermoShield Nature festéket használtunk.
Úgy gondolom, hogy a felhasználást megelőzően az ajánlat készítésétől a termék kiszállításáig vezető útról nem szükséges külön véleményt mondanom, hiszen aki ezekkel nem elégedett az nem tér vissza ugyanahhoz a Forgalmazóhoz.
A termék tartóssága és a bevonat kiváló minősége miatt választottuk ismételten ugyanazt terméket.
Az elmúlt öt év alatt a felületek a két rendkívüli jégverés után is károsodás mentesek.
A 2014. májusában festett felületek színe tökéletesen megegyezik az öt évvel ezelőtt festett szerkezetek színével!
A forgalmazással, a bevonatrendszer külső faszerkezetekre történő felhasználásával, annak tartósságával maximálisan elégedett vagyok.
Az Önök által forgalmazott bevonatrendszert mindenkinek nyugodt lelkiismerettel tudom ajánlani.
Az elkészült épületről és a szerkezetekről külön küldök Önöknek képeket!
Üdvözlettel Sós József Rácalmás

Válasz
22
Rimai Tamás   |   2014-09-15 11:38

2014.júliusba ismertem meg az Önök termékét. A kiszolgálás nagyon korrekt és gyors volt. A megrendelés másnapján már megkaptam a festéket.A kétrétegű festés után is nagyon sok festék kimaradt 10 liter, talán le kellett volna festeni harmadszor is. Azóta a penész nem jelentkezett, majd tél után tudok nyilatkozni bővebben. Elégedett vagyok.
Üdvözlettel: Rimai Tamás Kecskemét

Válasz
23
Györe József   |   2015-04-28 21:57

Tisztelt Czinege Úr!

A Önök által forgalmazott festékeket(Thermo Shield) 2008 évtől használom kültéri fafelület kezelésére. A termékkel elégedett vagyok, az időjárás viszotagságainak erős napfény hatásának ellenáll, 7 év óta nem kellett újra festetni. A festékkel kezelt felület jelenleg is olyan állapotban van mint a felvitel idején.
A fenti tapasztalataim miatt vásároltam a közelmúltban is a kültéri festékeikből újonnan épitett faszerkezet kezelésére.
A termékismertetővel és a forgalmazott termékeikkel elégedett vagyok, a magas ára ellenére másoknak is ajánlom.

Üdvözlettel:

Györe József

Válasz
24
Süle József   |   2015-06-14 14:52

Tisztelt Czinege Úr és Kedves Noémi !

Sajnos az időjárás illetve a kivitelező egyéb problémái miatt csak a belső festés történt meg teljes egészében,a lábazat és a szomszéd felőli oldal festés még hátra van.Ebből kifolyólag nem tudok nyilatkozni,hogy a megrendelt anyag elég lesz-e vagy sem,igy nyilatkozni sem tudok,hogy rendelek-e még pluszban.
A " féligkészség" ellenére rendkívül jó tapasztalatom van az eredményességgel kapcsolatban.A 30 fok feletti kánikulában 24 fok fölé nem emelkedett a hőmérséklet!Remélem ez a hideg ellen is ilyen jól fog müködni.
A festők ilyen anyaggal még nem dolgoztak,de nagyon jó véleményük volt a felhordás vonatkozásában.Személy szerint én a szin kikeveréssel voltam elégedett.Azt kaptam amit vártam. Ugyanez vonatkozik ,azaz nagyon meg voltam elégedve a telefoni és irásos tájékoztatással,az anyag megrendelés és kiszállítás módjával és gyorsaságával,kérdéseimre adott segítőkész válaszaikkal.
Ha megengedik tennék egy észrevételt: 2,5 kg-os kiszerelést mindenképpen bevezetnék,főleg a pótrendelések esetében.

Nagyon köszönöm közreműködésüket!

Tisztelettel: Süle József

Válasz
25
Horváth Zoltán   |   2015-08-18 22:04

Az ajánlattal a szállítással színnel meg voltam elégedve.A ház nem melegedett fel mint ezelőtt.Reméljük a téli hidegben is beváltja hozzá fűzött reményeket a melegben már jól vizsgázott.Köszönöm a emberiességét tisztelettel :Horváth Zoltán

Válasz
26
Csepreginé Irén   |   2015-08-29 17:05

Tisztelt Czinege Úr, és Kedves Noémi!
Köszönöm hogy az eddig feltett kérdéseimre választ kaptam.
A szállítással minden rendben volt. A festés még nem történt meg,
amennyiben további kérdés merülne fel, tudom bizalommal fordulhatok Önökhöz. A festés megtörténte után beszámolok az eredményről.
Köszönettel: Cs-né Irén.

Válasz
27
Somogyi Ferencné   |   2015-09-29 20:00

Szerencsés véletlen, egy ismerős hívta fel figyelmemet Önökre.
Most került fel a festék családi házam,beázások utáni javításokat követően, a falakra és a mennyezetre. Ha a telet jól vészeljük át, tavasszal a nyaralónknál is alkalmazni fogjuk festéküket.

Válasz
28
Labancz Endre   |   2015-10-07 10:26

Tisztelt Forgalmazó!

A rendeléssel és szállítással nem volt probléma, a kifizetésnél volt némi félreértés az átutalás-kiszállításkori fizetés keveredésében.
A festék felhordással magával különösebb probléma nem volt.
Ami a festék "teljesítményét" illeti, az első festék rendelésem 4 évvel ezelőtti, és azt tudom mondani, azok a helyiségek, ahol a Thermoshield festéket használtam, ugyanolyan hőmérséklet mellett hőérzetben sokkal kellemesebb a környezet.
Nyáron újabb helyiségeket festettünk, és várom a fűtési idényben, milyen megtakarítás mutatható ki. A hőérzeti pozitív változás már itt is érzékelhető.
A külső festéket a napokban hordjuk fel, erről még nincsenek tapasztalataim.

Üdvözlettel Labancz Endre

Válasz
29
Kubicza Sándor   |   2015-10-12 18:08

Tisztelt Czinege Úr!
Megkeresésére tájékoztatom, hogy a fehér beltéri festék rendelése és kiszállítása rendben megtörtént.
Sajnos a festék általam történő színezésében nem tudtak segíteni.
További jó munkát kívánok.
Üdvözlettel: Kubicza Sándor

Válasz
30
Varga Mihályné   |   2015-10-17 11:02

2014-ben alkalmaztam tetőtérben ezt a festéket, nagyon bevált. Sokkal kellemesebben érezzük magunkat a helységekben. Nyáron ezek a szobák voltak a legmelegebbek, az idén sokkal hűvösebbek voltak. Most következik az alsó szint, fokozatosan szobáról szobára, ahogy az anyagi helyzetünk megengedi. Azt tervezzük, hogy a ház külső festését is ezzel a festékkel oldjuk meg. Sokkal előnyösebb mint a "szendvics ház" , és egészségesebb is, mivel a hungarocellel való borításnál a falak szellőzése nem megoldott.
Én nagyon elégedett vagyok.

Válasz
31
Somogyi Ferencné   |   2015-10-27 09:35

Az érdeklődésemtől a kiszállításig maximális hozzáállást kaptam Önöktől. A beltéri festéket használtam. Sajnos a festőnk nem volt igényes a munkájára és igy néhány szépséghibánk lett.
Elégedett vagyok a termékükkel és a kiszolgálás is nagyon jó.Csak ajánlani tudom mindenkinek a terméküket.
üdv Somogyi Anikó

Válasz
32
Bozsik Tibor   |   2015-11-02 17:20

Tisztelt Czinege Úr!
Elégedett voltam az Önök kiszolgálásával, pontosan megkaptam a vásárolni kívánt terméket és a felkent anyag pontosan azt csinálta a faszerkezettel amit elvártam tőle. A mellette beépített "kezeletlen" faanyag megbarnult, de a kezelt színe és állaga nem változott.
Elegendő információt kaptam a felhasználásra így nem okozott problémát a felhasználása.
Üdvözlettel:
Bozsik Tibor

Válasz
33
Lencsés András   |   2015-11-09 09:33

Teljes mértékben meg voltam elégedve a gyors kiszállítással és az önzetlen segítőkészségükkel.Mivel nekem csak egy liter fehér festék kellett,önök nagyon nagy segítséget nyújtottak azzal,hogy egy nagyobb mennyiségű vödörből kimértek egy litert és elküldték,mivel nem volt literes kiszerelés épp ekkor. Nagyon szépen köszönöm. Lencsés András

Válasz
34
Stefanik Lászlóné   |   2015-11-09 12:48

Tisztelt Forgalmazó!

Sokáig gondolkodtunk az ára miatt a festéken, reméljük beválik.
Manapság annyi mindenről jót írnak és a gyakorlatban válik el, hogy jó-e?Októberben került sor a festésre, nagyon szép lett!
Különösen a szekrények mögött nagyon csúnya volt, lemállott a vakolat.
A megrendeléssel, kiszállítással nagyon elégedettek vagyunk.
A festék mennyisége viszont egyharmaddal több lett a fehér és a színes is, mint kellett volna.Kárba nem vesz, majd a családban elhasználjuk. A festés semmi nehézséget nem okozott a festőnek.
Remélem 1-2 év múlva is pozitíven tudok nyilatkozni, nem jön elő újra a penész.

Válasz
35
Nagy Szilvia   |   2015-11-24 11:18

Tisztelt Uram!

Egyelőre csak a megrendelés/ vásárlás folyamatáról tudok nyilatkozni, melyről véleményem abszolut pozitív. Azóta megtörtént a festés, kíváncsian. ill. reménykedve várjuk az eredményt.

Válasz
36
Dr Fekete László   |   2015-12-21 08:41

A kiszolgálással a megrendeléssel és a fizetéssel minden rendben volt.
Bár orvos vagyok, de kémia-fizika tagozaton érettségiztem és így a hatásmechanizmus logikusnak tünik. Persze a puding próbája az evés, így az idő fontos tényező, nálunk is volt penészedés néhány helyen. Ezen helyeken a korábbi hőszigetelést a thermo shild hivatott fokozni, ezen kivül egy ventillátor is beépítésre került, hogy a páratartalom a lakáson belül csökkenjen.
Festék nálunk is maradt, de majd felhasználjuk, a tavasszal.
A későbbi tapasztalatokat is szívesen megosztom majd.

Válasz
37
Mezősi László   |   2016-05-03 18:52

Tisztelt Forgalmazó!

A kért termékkel kapcsolatos ajánlatot időben kaptam meg.
A telefonos tanácsadásból minden kérdésre választ kaptam. A rendelés leadása, a szállítás, a fizetés egyszerű volt.
Az anyag felhasználása még nem történt meg.
A folyamat során egy probléma adódott,hogy a Fix Plus alapozó leírását nem találtam meg a weboldalukon( lehet, hogy én hibáztam), de e-mailben megkaptam.
Köszönöm az eddigi tevékenységüket
Mezősi László

Válasz
38
Társasház   |   2016-05-09 09:28

Mivel a társasháznak nem volt pénze a szigetelés elvégzéséhez, és a hőhidak miatt jelentkeztek penészesedések is, főleg azokban a lakásokban, ahol műanyagra cserélték a nyílászárókat, javasoltam, hogy fessük a házat ThermoShield festékkel. Engem nagyon megfogott a festék természetes működése, és remélni tudom, hogy a társasház lakói sokáig élvezhetik a a befektetés előnyeit. Jelenleg a felhordásnál tartunk, de remélem, egy év múlva be tudok számolni a lakók véleményéről, és pozitívan. A cég hozzáállása nagyon pozitív volt, kedvesen tájékoztattak minden kérdésünkről, technikai tanácsokat is adtak, figyelemmel kísérték a fejleményeket, ott voltak, amikor szükségünk volt rájuk egy egy közös döntésnél. Suba Beatrix közös képviselő

Válasz
39
Molnár Zoltán   |   2016-05-25 11:54

Tisztelt Czinege Úr!

A csomagot megkaptam és minden rendben volt!


Üdvözlettel:

Molnár Zoltán
ügyvezető

Válasz
40
Veres Kálmánné   |   2016-05-29 20:17

Minden infót idejében megkaptam döntésemhez. A rendelés gyors volt, időben megérkezett a termék.
Tapasztalataim a termékkel kapcsolatban még később lesznek, de könnyen kezelhető és felvihető a termék.remélem, hogy megérte az árát. Erről majd később- Veres Valéria

Válasz
41
Társasház   |   2016-06-13 07:33

Társasházi közös képviselő vagyok. Én családi házban lakom. A saját házamat 2009-ben festettem le a festékkel, és a penészesedés megszűnt, a hőérzet javult. A társasház nem gondolkozott hőszigeteléssel, ezért javasoltam nekik a Thermoschild festék alkalmazását, és ráálltak. A festőknek is jó véleményük volt a festék felhordásával kapcsolatban. Várom a lakók visszajelzését, de biztosat majd jövőre tudom mondani, ha a fűtési költségeikről beszámolnak.

Válasz
42
Kolics Imre   |   2016-10-17 09:10

Kedves Károly!
Köszönöm érdeklődését , és tájékoztatom, hogy a vásárlás során meg voltunk elégedve a kiszolgálással. Amennyiben hasonló probléma megoldására kerül sor valószínűen ismét Önökhöz fordulunk - amennyiben a Megrendelőnk is elfogadja az Önök termékeinek alkalmazását.! Természetesen ajánlani fogjuk másnak is a termékeiket.
Tisztelettel: Salek-Bau Bt.
Kolics Imre

Válasz

Szóljon hozzá Ön is cikkünkhöz, vagy hivatkozzon erre a bejegyzésre saját weboldaláról. Kérjük, írjon higgadtan, legyen kedves, segítőkész és maradjon a cikk által megjelölt témánál.