Tudja, hogy a ThermoShield hőszigetelő festék hiánya észrevétlenül emeli ki a pénzt az Ön zsebéből?

Hőszigetelő festék, homlokzati hőszigetelés, kerámia szigetelésValahol azt olvastam, hogy Magyarország a „rosszul szigetelt házak országa”. Több tízmilliárdot költünk el feleslegesen fűtésre, holott egy kis odafigyeléssel akár harmadával csökkenthető lenne az Ön fűtésszámlája is.

A nyári meleggel is ugyanez a helyzet. Ha odafigyelünk, és megtesszük a szükséges lépéseket jelentős energiamegtakarítást érhetünk el.

A ThermoShield Exterieur professzionális homlokzati hőszigetelő festék…

 1. kiválóan megoldja, hogy ne kelljen azért feleslegesen többet kifizetnie a fűtésre, mert a falakban lévő nedvesség rontja otthona hőszigetelését.
 2. segítséget nyújt a falszárításban, az energiamegtakarításban
 3. mint egy hőpajzs, távol tartja a nap energiáját, amely az elviselhetetlen benti forróságért felel
 4. és hosszú évekig megőrzi háza homlokzatának szépségét.

Itt egy vevői vélemény a hőszigetelő festékről..

 

„Sokáig éltünk olyan házban, ahol télen rengeteget fizettünk a fűtésre, nyáron meg egész nap izzadtunk, mert annyira meleg volt odabent.
Amikor végre lehetőségünk nyílt a felújításra, szerettünk volna jó megoldásokat találni. Nagyon sokat kutattunk, amíg megtaláltuk a számunkra megfelelő lehetőségeket. Ezek közül a legjobb döntésünk a ThermoShield hőszigetelő festék volt.

Először nem hittük, hogy egy nanofesték valóban segíthet, de a hőszigetelő festék nagyon ígéretesnek bizonyult, így végül mellette döntöttünk. Pár forró hónap elteltével már nyugodtan állíthatom, hogy a legjobb döntést hoztuk meg akkor.
A hőszigetelő festés után két nappal, 5 fokkal kevesebbet mértünk bent. Sokkal kellemesebb lett a levegő.

Örülünk, hogy végül a ThermoShieldet választottuk."

Üdvözlettel, Tóth Simon

 

Önt is foglalkoztatja az energiamegtakarítás kérdése? A rengeteg szakmai vélemény csak összezavarja?

 

Tudta azt, hogy a legtöbb hőszigetelés hermetikusan lezárja a fal külső felületét? Így a nedvesség képtelen távozni onnan.

Mérésekkel bizonyított tény, hogy 5-7%-os nedvességtartalom a falakban, akár 50%-os energiaveszteséghez is vezethet. A legtöbb általánosan használt hőszigetelés csak lassítja a hőáramot, de nem állítja meg azt, előbb a szigetelés, azután a falak egy huzamosabb napos időszak alatt mindenképpen átmelegszenek, ezért előbb-utóbb felmerül a benti forróság problémája.

 

Most nézzük meg együtt, miért lehet kiváló választás a ThermoShield Exterieur professzionális hőszigetelő festék.

Hővédelem nyáron az Exterieur hőszigetelő festékkel

A kerámia festék mikroszkopikus méretű belül üres – vákuum – kerámiagömböcskék millióiból áll, amelyek rendkívül hatékonyan verik vissza és oszlatják el a nap hősugarainak döntő többségét.

A gömbhéjon történő ki- és belépéskor a hősugár megtörik, eredeti irányától elfordul, nem jut el az épület faláig. Ezért a nanofestékkel kezelt falak képtelenek a felmelegedésre. Így a kerámifesték tökéletesen ellátja háza homlokzati, vagy tető hővédelmét.
 

energiamegtakarítás, homlokzati hőszigetelés, NASA kerámia hőpajzs, hővédelem Az Exterieur hőszigetelő festékben lévő különleges kötőanyag, melybe a kerámiagömböcskék ágyazódnak be, egy igencsak érdekes  funkcióval bír. A külső levegő páratartalmának egy részét reggelente magába szívja, és a nap energiájának hatására a kitáguló pólusokon elpárologtatja.

Mivel a párolgás hőt von el a környezettől, ezért a hőszigetelő festék kiválóan hűti háza falait, tetőit, odabent a korábbi hőmérsékletnél akár 6-8 fokkal is hűvösebb lehet, ez egy energiamegtakarítás.

 

Amikor a hőszigetelő festék felkerül az Ön házára, hátradőlhet és nyugodtan tervezheti, mire költi a kisebb villanyszámlából jelentkező megtakarítást.

 

Pénzeső az űrből

 

avagy, hogyan sprórolhat meg, akár 100 000 Ft-ot
évente néhány egyszerû trükk segítségével?

 • Oldja meg hatékonyan energia-megtakarítási
  problémáit, és szabaduljon meg magas számláitól!

Adatkezelési nyilatkozatunk »

Mit mutatnak a nanofestékről elvégzett összehasonlító mérések?

Gondolta volna, hogy otthona falainak nedvességtartalma öt olyan problémát okoz, amelyek észrevétlenül emelik ki a pénzt az Ön zsebéből?3 db mintakonténert készítettek. 1,5 x 1,5 x1,5 m élhosszúsággal. A belső hőmérsékletet 24 órán keresztül mérték.

A legmelegebb időben – 11 és 15 óra között – 35 C° külső hőmérsékletet is mértek. Egyik konténer szigetelés nélküli, a másik 10 cm tető és 7,5 cm falszigeteléssel rendelkezik, a harmadik 0,5 mm hőszigetelő festékkel lett ellátva.

A diagramon látható, hogy a déli órákban a leghűvösebb a nanofestékkel bevont konténerben volt, tehát ez ad legjobb hővédelmet. 35 C° külső hőmérséklet mellett sem melegedett fel 25 fok fölé a belső levegő!
 
 

Igen, eleget olvastam, és szeretném tudni
miként juthatok én is a
ThermoShield Exterieur homlokzati bevonatokhoz!

 

A hőszigetelő festék segítséget nyújt a téli hidegben is

Télen a fűtésszámlák növelésében legnagyobb "ludas" a falak nedvességtartalma, amely külső csapadék, vagy a megfelelő szellőzés hiányából fakadó belső páravándorlás útján került a falba. A pára még a legjobb hőszigetelésen is képes kifogni.
 

Ön szívesen fűti az udvart?

Ugyanis 4-5 % nedvesség akár 50%-kal javíthatja a fal hővezetési képességét. Ennek okán a fűtés hőenergiáját kivezeti a külső légtér felé, ami akkor is eltávozik, ha ott homlokzati szigetelés van, mert a hőszigetelés a hőáramot csak lassítani képes, de nem tudja megállítani azt.

Az eredmény elkeserítő.

 1. a szigetelés ellenére nincs energimegtakarítás
 2. a belső térben kellemetlen hőviszonyok, hőhidak alakulnak ki
 3. a vízben lévő ásványi sók a vakolatban kikristályosodnak, ami a vakolat leválásához vezet
 4. a nedvesség a belső légtér felé indul, hatására penészesedés, és magas páratartalom alakulhat ki

Falszárítás felsőfokon, amire kevés hőszigetelő festék képes, kivéve…

A ThermoShield Exterieur hőszigetelő festék kötőanyaga féligáteresztő membránként funkcionál. Ez egy különleges feladat ellátására teszi képessé:  szárítja a falakat.

A gyantapolimer a fal felől érkező vizet magába szívja, és ha a külső páratartalom lecsökken, „kilélegzi” a kültérbe. Ellenben a kívülről érkező nedvességet nem engedi be a falba. Ennek a hatásnak köszönhetően, mintegy kiszivattyúzza a vizet az Ön háza határoló szerkezeteiből, és kiszárítja a falakat.

A kerámiagömbök által képzett nagy belső felület, valamint a gömbök között kialakuló mikrokapillárisok segítik a párolgást, a fal kiszáradást. A belül üres kerámiagömbök eltérítik, a felületen kiegyenlítik, és visszafordítják a belülről, vagy kívülről érkező meleget is.


A kerámiafesték eredményei önmagukért beszélnek:

 1. a kiszáradt falak hővezető hatása optimalizálódik, így jóval kevesebb fűtési energiára lesz szüksége a kellemes belső hőmérséklet kialakításához
 2. a membránhatásnak köszönhetően, az ásványi sókat a külső felületre szállítja, ami segít sokáig megőrizni a vakolat épségét
 3. a falak lényegesen kevesebb párát dolgoznak vissza a belső térbe, így nehezebben alakul ki a penész (az igazi belső páraoptimalizáló-, és penészgátló hatást, a ThermoShield Vital nanofestékkel érheti el), otthona klímája kellemesebb lesz
 4. a kerámiagömbök visszasugározzák a belülről érkező hősugarakat, így lényeges energiamegtakarítás érhető el, amit a pénztárcája biztosan hálásan fogad majd

Pénzeső az űrből

 

avagy, hogyan sprórolhat meg, akár 100 000 Ft-ot
évente néhány egyszerû trükk segítségével?

 • Oldja meg hatékonyan energia-megtakarítási
  problémáit, és szabaduljon meg magas számláitól!

Adatkezelési nyilatkozatunk »

 
 
 

Miért kellene hát remegő kézzel felbontania a fűtésszámlát tartalmazó borítékot, amikor a ThermoShield hőszigetelő festéket használva Ön is könnyedén megküzdhet ezekkel a problémákkal.

Igen, eleget olvastam, és szeretném tudni
miként juthatok én is a
ThermoShield Exterieur homlokzati bevonatokhoz!

 
 

A hőszigetelő festék 7 hihetetlen tulajdonsága, ami Önnek csak a javára válik majd…
 

1. UV védelem:

A nanofesték kerámiagömböcskéi visszaverik a nap sugarainak jelentős részét, így a homlokzatnak diffúz fénytörést adnak, amelynek hatására a színek tündökölnek. A megfelelő kötőanyagok hatására a homlokzat képe hosszú évekig változatlan marad.

2. Színtartás:

A nanofesték különleges összetétele megakadályozza a gyors kifakulást. A Titanium Dioxid és Aluminum Tri-Hydrat pigmentek hihetetlen színtartósságot eredményeznek. A kiváló színtartósság lehetővé teszi, hogy a felület évek múltán is kijavítható, a javítás pedig alig észrevehető legyen.

3. Öntisztulás:

A más festékekkel ellentétben a kerámia festék nem töltődik fel statikusan, a golyók sem képeznek tökéletesen sima felületet. Ezáltal a korom és más szennyeződések kevésbé rakódnak le a falakra. Az ennek ellenére fellépő lerakódások nem kötődnek kémiailag a nanofestékhez. Vízzel és tisztítószerrel könnyedén eltávolíthatóak – ennek nagy részét az esővíz megoldja – a felület mosható, dörzsálló.

4. Vegyi ellenállóság:

A nanofestékben található kerámia gömböcskék és a csúcsminőségű kötőanyagok együttesen nagy ellenálló képességet, kölcsönöznek a felületnek. A homlokzatot a környezeti ártalmakkal szemben ellenállóvá teszi. Szmog, savak, sók, ózon, tengervíz alig károsítják a homlokzatot.

5. Repedezés elleni védelem:

A kiváló minőségű alapanyagok a hőszigetelő festéknek nagy rugalmasságot biztosítanak. A rugalmasság és az ellenálló képesség együttesen csökkenti a repedések képződését, ami a nanofesték öregedési folyamatát hatékonyan lassítja. „A kerámiafesték 1mm-es tüskén repedésmentesen hajlítható” idézet az ÉME engedélyből

6. Penész, és algásodás elleni védelem:

A hőszigetelő festék nedvességszabályozó hatása révén megakadályozhatja a homlokzat nemkívántos „bezöldülését“. Mohák, gombák, zuzmók és algák így nem találnak életfeltételeket

7. Vízállóság:

A ThermoShield Exterieur hatékonyan védi a homlokzatot a nedvességtől záporesőben, jégesőben és hóesésben. A kötőanyag membránhatásának eredményeképpen a kívülről érkező víz egyáltalán nem képes bejutni a falakba 

Ennek a hét különleges tulajdonságának köszönhetően a nanofesték könnyedén megküzd az időjárás viszontagságaival, a hazánk éghajlatára jellemző nagy hőingadozással, és sokáig tartós, szép külsőt kölcsönöz otthonának, ezzel nyugtatva meg Önt, hogy valóban jól döntött.

 

Pénzeső az űrből

 

avagy, hogyan sprórolhat meg, akár 100 000 Ft-ot
évente néhány egyszerû trükk segítségével?

 • Oldja meg hatékonyan energia-megtakarítási
  problémáit, és szabaduljon meg magas számláitól!

Adatkezelési nyilatkozatunk »

 

 

Gondoljon csak bele! Vajon mennyi pénzt takarít meg Önnek a ThermoShield kerámiafesték, ha csak egyetlen felújítást is megspórol ? És ha kettőt?

 

„A laborvizsgálatok célja az volt, hogy megállapítsák a ThermoShield kerámiafesték ellenálló képességét agresszív és extrém körülmények között, különösen vegyi és klímahatások mellett. 

„A nagyon destruktív körülmények között végzett vizsgálatok kimutatták, hogy a ThermoShield igen jó ellenálló képességgel rendelkezik még az agresszív vegyi hatásokkal szemben is. Esztétikailag is változatlanok maradnak.”

Idézet a ThermoShield hőszigetelő festék laboratóriumi vizsgálatai anyagából. Torun, Dr. Dorota Sobkowiak Grzegorz Zapaowski
 
 

 

Igen, eleget olvastam, és szeretném tudni
miként juthatok én is a
ThermoShield Exterieur homlokzati bevonatokhoz!

 

 

A ThermoShield hőszigetelő festék az alábbi a számtalan funkciót egyszerre képes ellátni.

 1. visszaveri a nap hősugarainak 85%-át
 2. szárítja a falakat
 3. ellenáll a vegyi anyagoknak
 4. képes az öntisztulásra
 5. nem teremt életfeltételeket a gombák, zuzmók, algák megtelepedéséhez
 6. a külső felületre szállítja a sókat
 7. távol tartja a nedvességet a falaktól
 8. a felülete tartósan új marad

A ThermoShield nanofesték visszatermeli a beruházás költségeit.

Az Exterieur kerámiafesték felhordása egyáltalán nem igényel semmilyen különleges szaktudást. Felhordása egyszerűen megoldható ecsettel, hengerrel, vagy szórópisztollyal. 

  

Mi ad Önnek garanciát a hőszigetelő festék hatásainak működésére?

Kérem, tanulmányozza azokat a mérési jegyzőkönyveket, és beszámolókat, amiket Európában független szervezetek készítettek.
 

 

A Czinege és Fiai Kft. semmilyen olyan adatot nem közöl, amely a fogyasztók megtévesztését célozná. Erre nincs is szükség. A kerámiafesték működése fizikai tulajdonságokon alapul, így részünkről – akik csak kereskedünk vele – befolyásolhatatlan. 

A nanofestékben levő üvegkerámiagolyók minden körülmények között visszaverik – a bármely irányból érkező – hősugarakat. A kiváló kötőanyagoknak köszönhetően, mindig kialakul a féligáteresztő membrán. Ezek a hőszigetelő festék működésének alapjai.

Minket előbb a – világban 20 éve tartó – folyamatos ellenőrzés, azután saját kísérleteink, mára pedig, a megelégedett vevőink visszajelzései győztek meg, és teszik megalapozottá fenti kijelentésünket.

Ifj. Czinege Károly
ügyvezető

 

Mi egyszerűen csak rátaláltunk egy kiváló hőszigetelő festékre.

Válassza hát Ön is a különleges homlokzati hőszigetelő festéket épületének felújításához!


Mennyibe kerül?

A segítségére szeretnék lenni, hogy megtudhassa mennyiért juthat hozzá ehhez a nem mindennapi kerámiafestékhez, ezért elkészítettem Önnek egy árkalkulátort, amelyet az alábbi linkre kattintva érhet el.
 

Igen, eleget olvastam, és szeretném tudni
miként juthatok én is a
ThermoShield Exterieur homlokzati bevonatokhoz!

 

Figyelem! Csak úgy kaphat valóban helyes eredményt, ha kalkulátor kitöltésekor pontos adatokat ad meg. A festeni kívánt felület nagysága (m2) és anyagának megadására lesz szükség.
 
 

Megtisztelő látogatását köszönve honlapunkon:


alairas Czinege
Czinege Károly
A komfortos otthon kialakításának szakértője!
www.thermoshield.hu
Telefonszámunk: 06 (57) 500 190
Keressen bennünket Ön is!

 
 

Bp. Kőrősi u. 2007 (18)

A Kossuth Rádió napközben műsora rendszeresen foglalkozik társasházi témákkal, ezek között is kiemelten a panelépületek felújítási lehetőségével.

Engem szakértőnek az …

Mikroszkópikus kerámiagolyók

Hogyan akadályozzák a hő terjedését a mikroméretű kerámiagömbök?
 
A hőszigetelő vékonybevonatok közé sorolhatjuk a ThermoShield „hőpajzs” membránbevonatot is, mely mikroméretű …

A ThermoShield Stucco homlokzati bevonat, egy új fejlesztésű vakolat lesz Kültéri stukkóbevonat

A ThermoShield kültéri Stucco bevonat egy használatra kész homlokzati energiamegtakarító  védőbevonat, amely a thermokeramikus membrán technológián alapul.

 
Egy igazán …

Hőhidak, penész, túl magas fűtésszámlák? Beltéri hőszigetelő festék, penész

Ön is lényegesnek tartja, hogy otthon egy olyan környezet fogadja, amelyben igazán jól érzi magát? 

Vajon ebbe az idilli képbe beleférnek a penészes falak, egy-két dohos …

Penészes fal

Gondolta volna, hogy a pára, penész nemcsak a bútorait és a szekrényben tárolt ruháit, hanem családja egészségét is megtámadja?

A számtalan eredménytelen módszer után végre …

Penészmentesítés, energiamegtakarítás, penészmentes lakás, hőhíd hőszigetelő festék, kerámiafesték

Van egy jó hírem: a penész eltávolítása a falakról, többé nem okozhat problémát! Ha penészmentes lakásban szeretne élni, akkor most átfogó képet kaphat Ön is a …

hőszigetelő festék, energiamegtakarítás, falszárítás, kerámia hőszigetelés, ecomix festékadalék ThermoShield hőszigetelő festék, kerámiafesték

A muzeális-, és műemlék jellegű épületeket szigorú rendeletek védik. 
A felújításkor a legnagyobb problémát általában a falak vizesedése, és a vakolatban kicsapódó sók jelentik, …

ThermoShield hőszigetelő festék, ecomix festékadalék, kerámiafesték

Energiamegtakarítás Uniós forrásból, hőszigetelő festékkel, Tata általános iskoláiban és óvodáiban.
A KEOP-5.1.0-2008-0037 „Komplex energiaracionalizálás Tata általános …

 energiamegtakarítás, favédelem, fa kerítés átfestés, hőszigetelő festék Fafelületek kezelése

A fa- és gerendaházak, fa melléképületek, üdülők faszerkezetek tartós védelme örökös problémaforrás volt eddig.
Amikor a fa hosszú élettartamáról beszélünk, akkor két dologról …

hővédelem, energiamegtakarítás, hőpajzs, felületvédelem, hőszigetelő festék Fémfelületek hővédelme, kerámiafesték

 
A hőszigetelő festék a fémfelületek nyári hővédelmének egyik legtökéletesebb eszköze, amely pénzt takarít meg Önnek.
 
Fémszerkezetet építeni bonyolult feladat, ahol könnyű …

Tetőtéri helyiségeiben állandó küzdelmet folytat a nyári forrósággal? Már nem lát semmi reményt, hogy ez jobb lesz? Hővédelem a tetőn

Nemrég az egyik internetes fórumon olvastam, hogy egy fiatalember arra panaszkodott, mivel tetőtérben lakik, mindig megviseli a nagy meleg.

Egy másik hölgy éppen arról …