A ThermoShield hőszigetelő festéken kívül már mindent kipróbált a tetőtéri forróság megszüntetésére?

Tetőtéri helyiségeiben állandó küzdelmet folytat a nyári forrósággal? Már nem lát semmi reményt, hogy ez jobb lesz?Nemrég az egyik internetes fórumon olvastam, hogy egy fiatalember arra panaszkodott, mivel tetőtérben lakik, mindig megviseli a nagy meleg.

Egy másik hölgy éppen arról mesélt, milyen sokat szenved éjszakánként, mert a hálószobájuk az emeleten van. A nappali meleg beszorul a tető alá – a házat fedő betoncserép napok alatt sem hűl le – és szinte lehetetlen azt „kiűzni” onnan.

Néhány bejegyzéssel lejjebb pedig egy férfi a téli hideget emlegette, ugyancsak egy tetőtérben lévő szobával kapcsolatban. Teljesen megértem a problémájukat.


Nekik is azt ajánlottam, amit most Önnek is fogok,
cél a tető tökéletesebb hőszigetelése, felmelegedés elleni védelme

 1. Tetőtéri szobáiban kilátástalan harcot folytat a nyári kánikula, vagy téli hideg ellen?
 2. Télen pedig, a csillagászati fűtésszámlák kergetik az őrületbe?
 3. Nyáron szinte menekül otthonról?
 4. Kétségbe esve keresi az alkalmat, hogy máshol töltse a napjait? És éjszaka sem jobb a helyzet?
 5. Ismerek olyat, aki azért adta el a lakását, mert már nem bírta tovább. Ön is az eladást fontolgatja, pedig egyébként imádja otthonát?
 6. Egyszerűen nem lát más kiutat?

Nyári felmelegedés elleni védelem a tető lefestésével

Pénzeső az űrből

 

avagy, hogyan sprórolhat meg, akár 100 000 Ft-ot
évente néhány egyszerû trükk segítségével?

 • Oldja meg hatékonyan energia-megtakarítási
  problémáit, és szabaduljon meg magas számláitól!

Adatkezelési nyilatkozatunk »

A TopShield hőszigetelő festék alkalmazásával a hőség nem okozhat gondot többé!

Hőszigetelés, hőszigetelő festék, kerámiafesték, Thermoshield, hővédőHa szeretne megoldást találni ezekre az őrjítő problémákra, és nem számít Önnek az sem, ha ez a megoldás egy kicsit meglepő lesz, akkor feltétlenül tartson velem néhány percre, mert megmutatom Önnek, miként tehet végre pontot a gondjai végére.


Akár 8 fokkal hűvösebb tetőtér a rossz hőszigetelés miatt…

Mit szólna hozzá, ha azt mondanám, hogy egy könnyed megoldással (tető hővédelemmel, padlás hőszigeteléssel) akár 8, azaz nyolc fokkal hűvösebbé varázsolhatja otthona tetőtéri helységeit?

Télen pedig, akár 20-25%-al* kevesebbet kellene költenie fűtésre? Sőt, ha már vásárolt légkondicionáló berendezést, akkor most annak az üzemeltetési költségeit is csökkentheti. *(Az energiamegtakarítás lehetséges mértékével kapcsolatban keresse tanácsadónkat.)

Miért fizetne kétszer annyit a klímája működtetéséért, mint az ismerősei, ha most egyetlen döntéssel elviselhetőbbé teheti lakása „éghajlatát”? Válassza a hatékony energiamegtakarítást.
 

A Thermoshield hőszigetelő festékkel kapcsolatos tapasztalataim:

Két éve festettem le házamat külső és belső hőszigetelő festékkel. A tető bevonására idén került sor. A speciális bitumenlapok kezdő repedéseit, sérüléseit tökéletesen tömítette, a festék tapadási képessége, rugalmassága tökéletes.

A festéket finn adalékkal színeztem, jól lezárt mintaüvegekből most is tökéletesen tudom a fal sérüléseit javítani, semmi nem látszik javítás után.

A festék tökéletesen lepergeti az ömlő esőt is, ugyanakkor tökéletesen szellőzik.
 

Egyenletesen oszlatja el a belső helyiségekben a meleget, az esetleges penészesedés lehetősége nagyban csökken. A falból folyamatosan nyomja ki a nedvességet.

Tökéletesen véd az erős napsugárzás ellen, a ház napsütötte és árnyákos pontjai között 1 Celsius foknál kisebb a különbség.

Az ikerházban lakó szomszédnál 34 fok volt a tető alatti lakrészben, nálunk 25, akkor, amikor 42 fokot mértünk kinn árnyékban. Házamban nincs klímaberendezés A hőszigetelő festék amellett, hogy nagyon jól temperál, esztétikailag nagyon szép kompozíciókat enged meg, melyek igen tartósak, illetve javíthatóak.
 

A tulajdonosnak különösen kontrollálni kell a festékfelvitel technológiáját (felkeverés, alapozás, száradási idő, felhordás, hígítás stb.), mivel az esetlegesen trehány mesterek nagyvonalúan működve sok kárt tudnak okozni.

Ajánlás helyett: legközelebb is ezt a festéktípust fogom használni ingatlanaim befestésekor.

Dr: Erent Gábor

 

Ha már a ThermoShield TopShield hőszigetelő festék lesz Ön felett a tetőn, mindezt Ön is átélheti majd.
 

Pénzeső az űrből

 

avagy, hogyan sprórolhat meg, akár 100 000 Ft-ot
évente néhány egyszerû trükk segítségével?

 • Oldja meg hatékonyan energia-megtakarítási
  problémáit, és szabaduljon meg magas számláitól!

Adatkezelési nyilatkozatunk »

 
Miért kellene a levegő hűtésével foglalkoznia, ha eleve elkerülhető, hogy a tetőszerkezet, és az alatta lévő levegő egyáltalán felmelegedjen.

 

 

Miben rejlik a TopShield hőszigetelő festék ereje?
 

Hőszigetelő festék, kerámiaszigetelés, Ecomix festékadalék, Thermoshield, hőszigetelésA TopShield egy csúcstechnológiás hőszigetelő festék. Mikroszkopikus méretű, kicsiny kerámiagömböcskék millióiból áll, amelyek egy kiváló minőségű kötőanyagban egyenletesen vannak beágyazva.

Ezek a kerámia gömböcskék – színtől függetlenül – visszaverik a napsugárzás több mint 85%-át, valamint elősegítik a gyors hőeloszlást. Így a tető képtelen az erőteljes felmelegedésre.

A kerámiafesték már 0,5 mm vastagon felhordva kifejti a termikus és építészeti tulajdonságait. Gyorsan szárad és oldószermentes. A tető a hőszigetelő festékkel kezelve is járható.

A TopShield hőszigetelő festék a tetőcserepekre, a fém, pala vagy zsindelyborítású tetőkre is egyaránt könnyedén felhordható. A kerámiafestékkel festett cserép úgy néz ki, mintha új lenne.

 
A TopShield színt is visz a tetőre – több, mint 4 000 színárnyalatban kapható. A ThermoShield termékek csillogásával minden tető láthatóan messzire tündököl.

A ThermoShield hőszigetelő festék különleges összetétele megakadályozza a gyors kifakulást. A kiváló színtartósság lehetővé teszi, hogy a felület évek múltán is kijavítható, a javítás pedig alig észrevehető legyen.
 

Válassza ezt a professzionális megoldást Ön is, mert TopShield hőszigetelő festék …

 1. képes akár 8 fokkal hűvösebbé tenni otthonát úgy, hogy csupán egyszerűen lefesti vele házának tetejét.
 2. képes akár 20-25%-kal csökkenteni fűtésszámláját, így nem kell bosszankodnia többé az idegesítően magas költségek miatt.*
 3. képes kedvezőbbé tenni klímája üzemeltetési költségeit. A villanyszámlája is „barátságosabb” marad. Lehet, hogy be sem kell kapcsolnia többé.
 4. képes úgy visszatartani a Nap sugarait, hogy annak hőenergiája el sem jut a tetőtérig. Ezért egyszerűen nem melegszik fel a benti levegő, és Önnek nem kell izzadva „pihegnie” nappalija kanapéján.
 5. képes a tető vízzárását is biztosítani
 6. képes anélkül követni a különböző hőtágulású anyagok mozgását, hogy a felülete berepedezne, így nem keletkeznek a felületén olyan rések, amelyek engednék beszivárogni a vizet a kerámiafesték alá
 7. *(Az energiamegtakarítás lehetséges mértékével kapcsolatban keresse tanácsadónkat.)

Ritka a festékpiacon az olyan hőszigetelő festék, amely ennyi „tudást” hordoz magában.

Igen, eleget olvastam, és szeretném tudni
miként juthatok én is a
ThermoShield TopShield professzionális tetőbevonathoz!

 

„Mindez nagyon szép, de biztosan bonyolult előkészítést, és komoly szaktudást igényel a használata”

A TopShield hőszigetelő festék felhordása egyáltalán nem igényel semmilyen különleges szaktudást, úgy kell alkalmazni, mint egy hagyományos vízbázisú festéket. Felhordása egyszerűen megoldható ecsettel, hengerrel, vagy szórópisztollyal. 

 

Talán most azt gondolja,„Mindez túl szép, hogy igaz legyen!”, és teljesen meg tudom érteni. A TopShield számtalan olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely a hihetetlen határait súrolja, azonban a sok különböző mérési eredmény, és a számtalan elégedett felhasználó bizonyítja, hogy:

tényleg működik
 

Kedves Czinege Úr,

Igazából, amikor megrendeltem az Ön által kínált TopShield hőszigetelő festéket, akkor egyáltalán nem hittem benne, hogy segíteni fog, de már egyszerűen nem volt más reményem. És most csodálkozva ülök itthon, és élvezem az eredményt.
 

A tetőtéri szobáimban hűvösebb van, mint a földszinten. A szokásos 28-30 fok helyett most csak 21-23 fok körüli értékeket mértem. Még mindig hihetetlen. Hamarosan jelentkezem az Interieur beltéri hőszigetelő festék ügyében is.

Köszönettel, Gajári Zoltán

 

Mi ad Önnek garanciát a hőszigetelő festék hatásainak működésére?
 

 • A Czinege és Fiai Kft. semmilyen olyan adatot nem közöl, amely a fogyasztók megtévesztését célozná. Erre nincs is szükség. A kerámiafesték működése fizikai tulajdonságokon alapul, így részünkről – akik csak kereskedünk vele – befolyásolhatatlan.
 • A hőszigetelő festékben levő üvegkerámiagömbök minden körülmények között visszaverik – a bármely irányból érkező – hősugarakat. A kiváló kötőanyagoknak köszönhetően, mindig kialakul a féligáteresztő membrán.
 • Ezek a kerámiafesték működésének alapjai. Minket előbb a – világban 20 éve tartó – folyamatos ellenőrzés, azután saját kísérleteink, mára pedig, a megelégedett vevőink visszajelzései győztek meg, és teszik megalapozottá fenti kijelentésünket.
 • Ifj. Czinege Károly

   

Mi egyszerűen csak rátaláltunk erre a kiváló hőszigetelő festékre!

Igen, eleget olvastam, és szeretném tudni
miként juthatok én is a
ThermoShield TopShield professzionális tetőbevonathoz!

Ki hinné, hogy ez még nem minden?

A TopShield hőszigetelő festék jelentős mértékben megnöveli a tető lefedésére használt anyag élettartamát is. A különleges kötőanyagainak, és a mikroszkopikus kerámia-gömböknek köszönhetően az Ön házának tetejét tejesen megvédi az időjárás viszontagságaitól.


Mert a TopShield hőszigetelő festék:

 1. nem ereszti át a vizet, így az esővízben található savak, sók, és egyéb ásványi anyagok nem roncsolják a hőszigetelő festék alatti felületet
 2. Szmog, savak, sók, ózon vagy UV-sugárzás alig károsítják a kerámiafestéket. A magas környezeti ártalmakkal szembeni ellenálló képessége a biztosíték arra, hogy a ThermoShield kerámiafesték védelmi funkcióját hosszú ideig el tudja látni.
 3. A TopShield vízálló – akár olyan extrém időjárási feltételek esetén is, mint például a záporeső, a jégeső és a hóesés. Ezáltal az építőanyagok szárazak maradnak, a rothadásból eredő károk kialakulásának veszélye jelentősen csökken.
 4. A kiváló minőségű alapanyagok a ThermoShield hőszigetelő festéknek nagy rugalmasságot biztosítanak. Ez a rugalmasság -40° C és +150° C közötti hőmérsékleti tartományban is megmarad. Az anyag kikeményedéséből eredő repedések nem fordulnak elő.
 5. A ThermoShield hőszigetelő festék nedvességszabályozó hatása révén megakadályozhatja a tető nemkívánatos „bezöldülését“. Mohák, gombák, algák így nem találnak életfeltételeket.

Kell-e ennél több?
 

Válassza hát Ön is a különleges TopShield hőszigetelő festéket a tetőtéri szobák "klímájának" kellemesebbé tételéhez.
 

 Mennyibe kerül?

A segítségére szeretnék lenni, ezért elkészítettem Önnek egy árkalkulátort, amelyet az alábbi linkre kattintva érhet el.

 

Igen, eleget olvastam, és szeretném tudni
miként juthatok én is a
ThermoShield TopShield professzionális tetőbevonathoz!

 

Fontos!

 

Ha lakása, háza kivitelezésénél, felújításánál igazán tökéletes megoldásra vágyik, akkor nézze át az alábbi listát, amelyből megtudhatja mely problémákra ad még megoldást a ThermoShield termékcsalád.

Megtisztelő látogatását köszönve honlapunkon:


alairas Czinege
Czinege Károly
A komfortos otthon kialakításának szakértője!
www.thermoshield.hu
Telefonszámunk: 06 (57) 500 190
Keressen bennünket Ön is!

 

Hőszigetelő festék, homlokzati hőszigetelés, kerámia szigetelés Kültéri hőszigetelő festék

Valahol azt olvastam, hogy Magyarország a „rosszul szigetelt házak országa”. Több tízmilliárdot költünk el feleslegesen fűtésre, holott egy kis odafigyeléssel akár harmadával …

Bp. Kőrősi u. 2007 (18)

A Kossuth Rádió napközben műsora rendszeresen foglalkozik társasházi témákkal, ezek között is kiemelten a panelépületek felújítási lehetőségével.

Engem szakértőnek az …

Mikroszkópikus kerámiagolyók

Hogyan akadályozzák a hő terjedését a mikroméretű kerámiagömbök?
 
A hőszigetelő vékonybevonatok közé sorolhatjuk a ThermoShield „hőpajzs” membránbevonatot is, mely mikroméretű …

A ThermoShield Stucco homlokzati bevonat, egy új fejlesztésű vakolat lesz Kültéri stukkóbevonat

A ThermoShield kültéri Stucco bevonat egy használatra kész homlokzati energiamegtakarító  védőbevonat, amely a thermokeramikus membrán technológián alapul.

 
Egy igazán …

Hőhidak, penész, túl magas fűtésszámlák? Beltéri hőszigetelő festék, penész

Ön is lényegesnek tartja, hogy otthon egy olyan környezet fogadja, amelyben igazán jól érzi magát? 

Vajon ebbe az idilli képbe beleférnek a penészes falak, egy-két dohos …

Penészes fal

Gondolta volna, hogy a pára, penész nemcsak a bútorait és a szekrényben tárolt ruháit, hanem családja egészségét is megtámadja?

A számtalan eredménytelen módszer után végre …

Penészmentesítés, energiamegtakarítás, penészmentes lakás, hőhíd hőszigetelő festék, kerámiafesték

Van egy jó hírem: a penész eltávolítása a falakról, többé nem okozhat problémát! Ha penészmentes lakásban szeretne élni, akkor most átfogó képet kaphat Ön is a …

hőszigetelő festék, energiamegtakarítás, falszárítás, kerámia hőszigetelés, ecomix festékadalék ThermoShield hőszigetelő festék, kerámiafesték

A muzeális-, és műemlék jellegű épületeket szigorú rendeletek védik. 
A felújításkor a legnagyobb problémát általában a falak vizesedése, és a vakolatban kicsapódó sók jelentik, …

ThermoShield hőszigetelő festék, ecomix festékadalék, kerámiafesték

Energiamegtakarítás Uniós forrásból, hőszigetelő festékkel, Tata általános iskoláiban és óvodáiban.
A KEOP-5.1.0-2008-0037 „Komplex energiaracionalizálás Tata általános …

 energiamegtakarítás, favédelem, fa kerítés átfestés, hőszigetelő festék Fafelületek kezelése

A fa- és gerendaházak, fa melléképületek, üdülők faszerkezetek tartós védelme örökös problémaforrás volt eddig.
Amikor a fa hosszú élettartamáról beszélünk, akkor két dologról …

hővédelem, energiamegtakarítás, hőpajzs, felületvédelem, hőszigetelő festék Fémfelületek hővédelme, kerámiafesték

 
A hőszigetelő festék a fémfelületek nyári hővédelmének egyik legtökéletesebb eszköze, amely pénzt takarít meg Önnek.
 
Fémszerkezetet építeni bonyolult feladat, ahol könnyű …