A megoldás azoknak, akik nem kívánnak tovább küzdeni fémből készült épületeik, csarnokaik, tetőik, tartályaik hővédelmével

 

hővédelem, energiamegtakarítás, hőpajzs, felületvédelem, hőszigetelő festékA hőszigetelő festék a fémfelületek nyári hővédelmének egyik legtökéletesebb eszköze, amely pénzt takarít meg Önnek.

 

Fémszerkezetet építeni bonyolult feladat, ahol könnyű olyan hibát elkövetni, melynek későbbi kijavítása tetemes költséggel jár, vagy esetenként akár lehetetlen.

A cél olyan fémfelületek megvalósítása, amely az esztétikus külső, a magas komfortfokozat mellett, gazdaságosan üzemeltethető, hogy a beruházó kedve akkor sem menjen el a vállalkozástól, amikor a működéshez szükséges energia, és karbantartási számlákat kifizeti.

A fémek felülete nagymértékben melegszik, a fémtetejűcsarnokok esetében ez elviselhetetlen belső klímát, a fémtartályok esetében pedig, a belül tárolt anyagok jelentős átforrósodását eredményezi.

Például a hűtőházaknál talán soha fel sem tűnik, hogy mennyire lényeges lenne a külső fémfalakat is megóvni a felmelegedéstől, hiszen ez jelentős energiamegtakarításhoz vezetne. Ráadásul a fémek általában nehezen viselik az időjárás viszontagságait. Főként a vízzel, és az ásványi sókkal gyűlhet meg a bajuk.

Pénzeső az űrből

 

avagy, hogyan sprórolhat meg, akár 100 000 Ft-ot
évente néhány egyszerû trükk segítségével?

 • Oldja meg hatékonyan energia-megtakarítási
  problémáit, és szabaduljon meg magas számláitól!

Adatkezelési nyilatkozatunk »

 

 

Egyszóval Önnek minden egyes befektetésnél talán a legfontosabb kérdés a gazdaságosság, és a megtérülés.

 1. Elgondolkodott már azon, hogy a költségeit hogyan optimalizálhatná?
 2. Miként tehetné fém felületű csarnoka belső klímáját kellemesebbé, ahol az emberek hatékonyabban végzik el a munkájukat? A kellemetlen klíma akár nagyobb balesetveszély forrás is lehet!
 3. Miként kerülhetné el fémtartályai túlzott felmelegedését?
 4. Hogyan érhetné el, hogy a fémfelületei hővédelmével együtt akár duplájára növelje a felújítási időszakokat is?

 

Amikor a ThermoShield TopCoat hőszigetelő festék felkerül csarnoka fémfalaira, tartályaira nyugodtan hátradőlhet, hiszen…

 1. Megoldotta azok fémfelületek tökéletes hővédelmét
 2. A felületek a kerámiafestéknek köszönhetően rendkívül tartósak lesznek
 3. A korróziótól sem kell tartania többé, mert a TopCoat hőszigetelő festék távol tartja a fémfelületektől a nedvességet

Tehát a TopCoat hőszigetelő festék főként azoknak a cégvezetőknek ajánljuk, akik szeretnek nyugodtan aludni, és nem akarnak állandóan apró-cseprő gondokkal foglalkozni, hanem inkább a cégük fejlődésére összpontosítanának.
 

Ha Önre mindez igaz, akkor ez a különleges kerámiafesték az Ön számára lett kifejlesztve.

 

Pénzeső az űrből

 

avagy, hogyan sprórolhat meg, akár 100 000 Ft-ot
évente néhány egyszerû trükk segítségével?

 • Oldja meg hatékonyan energia-megtakarítási
  problémáit, és szabaduljon meg magas számláitól!

Adatkezelési nyilatkozatunk »

 

 

Mi az a hatásmechanizmus amely energiamegtakarításhoz vezet, amellyel végül Ön pénzt takaríthat meg?
 

hővédelem, energiamegtakarítás, hőpajzs, felületvédelem, hőszigetelő festékA ThermoShield TopCoat hőszigetelő festék apró kerámiagömbök millióiból áll, amelyek egy különleges kötőanyagba ágyazódva alkotják ezt a nanotechnológiás kerámiafestéket.

A kerámiagömbök visszaverik a nap sugarainak 85%-át, így azok hőenergiája képtelen behatolni a felületbe. A mögöttes tér hűvösebb lesz, ezért akár elkerülhető az épület klimatizálása. Ez vonatkozik a fém felületek mellett, a bevilágító ablakokra is.

A kerámiafesték kötőanyaga a külső levegő páratartalmának egy részét naponta magába szívja, és a hőmérséklet emelkedésével kipárologtatja. A párolgás hűti a nanofesték alatti felületet.

Gondoljon csak arra, hogy a bőrön keletkezett izzadtság is ugyanezt a hatást váltja ki. Ez a hatás színtől függetlenül érvényesül. Ez a hatás a hővédelem olyan formája, amely kerámiafesték alkalmazásakor valósul meg, erre hagyományos hőszigetelés nem képes.

A hőpajzs további működési magyarázatai.

A napsugárzás visszaverődése és a párolgás okozta hőcsökkenés a forró hónapokban jelentősen csökkenti a klímaberendezések szükséges üzemelési idejét. Hiszen a benti hőmérséklet akár öt – nyolc fokkal is hűvösebb lesz.

A napsugarak visszaverődése és a felületen történő hő eloszlása, elvezetése miatt a fém nem képes annyira felmelegedni. Ez termikus csillapodáshoz, és a nyúlási feszültség csökkenéséhez vezet. Így biztosítható a felület repedésmentessége.

A hőszigetelő festék 1mm-es tüskén repedésmentesen hajlítható, számol be erről az érvényben levő ÉME engedély.
 

A kötőanyag a nedvességet semmilyen formában nem engedi beszivárogni a kerámiafesték alá, hatékony felületvédelmet biztosítva, ami segít a felújítás szükségességét minél hosszabb időre kitolni.

A fenti tulajdonságainak köszönhető, hogy a ThermoShield TopCoat hőszigetelő festék energiamegtakarításra képes, és pénzt takarít meg Önnek.* (*Az energiamegtakarítás lehetséges mértékével kapcsolatban keresse tanácsadónkat)

Ha csak a tartósságát vesszük figyelembe, vajon tizenöt év alatt hányszor kellene a – más festék alkalmazása miatt – felújítással foglalkoznia? És ez mennyi kiadást vonna maga után? 
 

 

Igen, eleget olvastam, és szeretném tudni
miként juthatok én is a
ThermoShield TopCoat professzionális fémbevonathoz!

 

 

A ThermoShield TopCoat hőszigetelő festék a fenti előnyöket egyszerre nyújtja, és ezáltal képes visszatermelni a beruházás költségét.
 

Lássunk egy példát!

 Energiamegtakarítás, felületvédelem, hővédelem, hőpajzs, homlokzati szigetelő3 db mintakonténer készült. A belső hőmérsékletet 24 órán keresztül mérték.

A legmelegebb időben – 11 és 15 óra között – 35 C° külső hőmérsékletet is mértek.

Egyik konténer szigetelés nélküli, a másik 10 cm tető és 7,5 cm falszigeteléssel rendelkezik, a harmadik 0,5 mm ThermoShield hőszigetelő festékkel lett ellátva.

A diagramon látható, hogy a déli órákban a leghűvösebb a ThermoShield-el bevont konténerben volt, tehát ez jelentős hővédelmet nyújtott a felmelegedés ellen. 35 C° mellett sem melegedett fel 25 fok fölé a belső levegő!

 

Mi ad Önnek garanciát a kerámiafesték hatásainak működésére?
 

Kérem, tanulmányozza azokat a mérési jegyzőkönyveket, és beszámolókat, amiket független szervezetek Európában készítettek.
 

 

 • A Czinege és Fiai Kft. semmilyen olyan adatot nem közöl, amely a fogyasztók megtévesztését célozná. Erre nincs is szükség. A nanofesték működése fizikai tulajdonságokon alapul, így részünkről – akik csak kereskedünk vele – befolyásolhatatlan.
 • A kerámiafestékben levő üvegkerámiagolyók minden körülmények között visszaverik – a bármely irányból érkező – hősugarakat. A kiváló kötőanyagoknak köszönhetően, mindig kialakul a féligáteresztő membrán.
 • Ezek a nanofesték működésének alapjai. Minket előbb a – világban 20 éve tartó – folyamatos ellenőrzés, azután saját kísérleteink, mára pedig, a megelégedett vevőink visszajelzései győztek meg, és teszik megalapozottá fenti kijelentésünket.                      ifj. Czinege Károly

Mi egyszerűen csak rátaláltunk egy kiváló kerámiafestékre.

Igen, eleget olvastam, és szeretném tudni
miként juthatok én is a
ThermoShield TopCoat professzionális fémbevonathoz!

 

Ki hinné, hogy ez még nem minden?

 

TopCoat hőszigetelő festék tulajdonságai:

 1. Szmog, savak, sók, ózon, tengervíz vagy UV-sugárzás alig károsítják a nanofestéket. A magas környezeti ártalmakkal szembeni ellenálló képessége a biztosíték arra, hogy a ThermoShield nanofesték felületvédelmi funkcióját hosszú ideig el tudja látni.
 2. A kiváló minőségű alapanyagok a ThermoShield hőszigetelő festéknek nagy rugalmasságot biztosítanak. Ez a rugalmasság -40 C° és +150 C° közötti hőmérsékleti tartományban is megmarad. Az anyag kikeményedéséből eredő repedések nem fordulnak elő. 
 3. A ThermoShield hőszigetelő festék nedvességszabályozó hatása révén megakadályozhatja a felület nemkívánatos „bezöldülését“. Mohák, gombák, zuzmók és algák így nem találnak életfeltételeket. Méreggel való kezelés nem szükséges

Kell-e ennél több?

„Mindez nagyon szép, de biztosan bonyolult előkészítést, és komoly szaktudást igényel a használata”

A hőszigetelő festéket úgy kell alkalmazni, mint egy hagyományos festéket. Technikai adatlap
 

Felhordása egyszerűen megoldható ecsettel, hengerrel, vagy szórópisztollyal. A tökéletes védelem eléréshez – fém típusának megfelelő – alapozásra van szükség. A kerámiafestékcsaládnak saját alapozója van. A nanofesték több mint 4000 színben érhető el.

 

Válassza hát Ön is a ThermoShield hőszigetelő festéket tartályok, üzemcsarnokok festéséhez!

Rendben, érdekel.


Mennyibe kerül?

A segítségére szeretnék lenni, hogy megtudhassa mennyiért juthat hozzá ehhez a nem mindennapi hőszigetelő festékhez, ezért elkészítettem Önnek egy árkalkulátort, amelyet az alábbi linkre kattintva érhet el.
 

Igen, eleget olvastam, és szeretném tudni
miként juthatok én is a
ThermoShield TopCoat professzionális fémbevonathoz!

 

Figyelem! Csak úgy kaphat valóban helyes eredményt, ha kalkulátor kitöltésekor pontos adatokat ad meg. A festeni kívánt felület nagysága (m2) és anyagának megadására lesz szükség.

 

Fontos! Ha lakása, háza kivitelezésénél, felújításánál igazán tökéletes megoldásra vágyik, akkor nézze át az alábbi listát, amelyből megtudhatja mely problémákra ad még megoldást a ThermoShield hőszigetelő festékcsalád.

 
 

Megtisztelő látogatását köszönve honlapunkon:


alairas Czinege
Czinege Károly
A komfortos otthon kialakításának szakértője!
www.thermoshield.hu
Telefonszámunk: 06 (57) 500 190
Keressen bennünket Ön is!

 

 
 

Hőszigetelő festék, homlokzati hőszigetelés, kerámia szigetelés Kültéri hőszigetelő festék

Valahol azt olvastam, hogy Magyarország a „rosszul szigetelt házak országa”. Több tízmilliárdot költünk el feleslegesen fűtésre, holott egy kis odafigyeléssel akár harmadával …

Bp. Kőrősi u. 2007 (18)

A Kossuth Rádió napközben műsora rendszeresen foglalkozik társasházi témákkal, ezek között is kiemelten a panelépületek felújítási lehetőségével.

Engem szakértőnek az …

Mikroszkópikus kerámiagolyók

Hogyan akadályozzák a hő terjedését a mikroméretű kerámiagömbök?
 
A hőszigetelő vékonybevonatok közé sorolhatjuk a ThermoShield „hőpajzs” membránbevonatot is, mely mikroméretű …

A ThermoShield Stucco homlokzati bevonat, egy új fejlesztésű vakolat lesz Kültéri stukkóbevonat

A ThermoShield kültéri Stucco bevonat egy használatra kész homlokzati energiamegtakarító  védőbevonat, amely a thermokeramikus membrán technológián alapul.

 
Egy igazán …

Hőhidak, penész, túl magas fűtésszámlák? Beltéri hőszigetelő festék, penész

Ön is lényegesnek tartja, hogy otthon egy olyan környezet fogadja, amelyben igazán jól érzi magát? 

Vajon ebbe az idilli képbe beleférnek a penészes falak, egy-két dohos …

Penészes fal

Gondolta volna, hogy a pára, penész nemcsak a bútorait és a szekrényben tárolt ruháit, hanem családja egészségét is megtámadja?

A számtalan eredménytelen módszer után végre …

Penészmentesítés, energiamegtakarítás, penészmentes lakás, hőhíd hőszigetelő festék, kerámiafesték

Van egy jó hírem: a penész eltávolítása a falakról, többé nem okozhat problémát! Ha penészmentes lakásban szeretne élni, akkor most átfogó képet kaphat Ön is a …

hőszigetelő festék, energiamegtakarítás, falszárítás, kerámia hőszigetelés, ecomix festékadalék ThermoShield hőszigetelő festék, kerámiafesték

A muzeális-, és műemlék jellegű épületeket szigorú rendeletek védik. 
A felújításkor a legnagyobb problémát általában a falak vizesedése, és a vakolatban kicsapódó sók jelentik, …

ThermoShield hőszigetelő festék, ecomix festékadalék, kerámiafesték

Energiamegtakarítás Uniós forrásból, hőszigetelő festékkel, Tata általános iskoláiban és óvodáiban.
A KEOP-5.1.0-2008-0037 „Komplex energiaracionalizálás Tata általános …

 energiamegtakarítás, favédelem, fa kerítés átfestés, hőszigetelő festék Fafelületek kezelése

A fa- és gerendaházak, fa melléképületek, üdülők faszerkezetek tartós védelme örökös problémaforrás volt eddig.
Amikor a fa hosszú élettartamáról beszélünk, akkor két dologról …

Tetőtéri helyiségeiben állandó küzdelmet folytat a nyári forrósággal? Már nem lát semmi reményt, hogy ez jobb lesz? Hővédelem a tetőn

Nemrég az egyik internetes fórumon olvastam, hogy egy fiatalember arra panaszkodott, mivel tetőtérben lakik, mindig megviseli a nagy meleg.

Egy másik hölgy éppen arról …